boer_vignet_profile
Els de Boer

Els en dochter Rudy de Boer breien kleurrijke truien en vesten. Zij passen daarbij verschillende breitechnieken toe, zoals dubbelzijdig breien en jaquardbreien zonder lussen aan de achterkant van het werk. Nadat zij een aantal ontwerpen van anderen hadden gemaakt, onder meer van de beroemde Engelse ontwerper Kaffe Fassett, begonnen zij zelf patronen te maken. Soms zitten er wel honderd verschillend kleuren in een project. Tijdens het Art Weekend Warffum kunt u naast vesten ook gebreide wandkleden bewonderen.
Tijdens AWW 2018 is ook de bijzondere tuin van Els en Jan de Boer te bezichtigen. Els is tuinontwerpster en schreef een boek over de ontwikkeling van haar tuin, Tuinieren op niveau.
De tuin bevat onder meer een verdiepte vijver omgeven door terrassen met stapelmuurtjes. Ook zijn er stukken op kleur, zoals een blauwe, een lilaroze ,een geelwitte, een oranjerode, en een grijze tuin, ieder met een eigen vorm en karakter. Verder zijn er een kruidentuin, een moestuin, een ‘knotgarden’, de varkensconferentie en de varkenstempel.

Smeltenspad 10.