Ineke Bakker
Ineke Bakker

Ineke Bakker (1964) is pianiste. In Duo Fine begeleidt ze zangeres Francine Quittner. Fine brengt intieme optredens met mooie luisterliedjes waarbij je vanzelf even stil wordt.

Ineke geeft regelmatig concerten als repetitor/begeleidster van koren, solisten en kleine ensembles, en ook solo. Haar hart ligt bij klassieke muziek en kleinkunst. Ze is ook in te huren als pianiste voor speciale gelegenheden.

In 2008 werd Ineke samen met haar partner Gerrit Veldman eigenaar van de kleine camping Zuiderhorn aan de rand van Warffum. Op en rond de camping organiseert zij nu elk jaar verschillende activiteiten en workshops op allerlei gebied. Hierbij werkt ze graag samen met anderen. In het woonhuis geeft ze pianolessen.

Tijdens het Art Weekend geeft Ineke twee vensterconcerten, waarbij het publiek plaatsneemt in de tuin. Een heerlijk ontspannende ervaring. De klanken van de piano vloeien in elkaar over en nemen je mee, waardoor de buitenwereld een beetje verder weg lijkt en je helemaal tot rust komt.

Tijdens Art Weekend begeleidt ze het Warffums Mannenkoor in de Hervormde kerk.